Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν για οποιονδήποτε λόγο μετανιώσετε την αγορά που κάνατε έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε (υπαναχωρήσετε) το προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς με τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Για να δεχτούμε την αλλαγή ή την επιστροφή θα πρέπει το πακέτο να βρίσκεται στην αρχική του μορφή, να μή λείπουν τυχόν ετικέτες και να υπάρχουν όλα τα έγγραφα αποστολής (όπως απόδειξη λιανικής, δελτίο αποστολής κλπ.).

Τα υποδήματα θα πρέπει να έχουν δοκιμαστεί σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί και θα πρέπει η σόλα τους να μην είναι λερωμένη για να μπορέσουν να επιστραφούν. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται αυτές οι προϋποθέσεις το απεσταλμένο πακέτο θα επιστραφεί σε εσάς.

Η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος με κάποιο άλλο είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως το ποσό των χρημάτων που έχετε καταναλώσει θα επιστραφεί στο λογαρισμό σας εντός δεκατεσσάρων ημερών από τη στιγμή που παραλάβουμε στις αποθήκες μας το πακέτο σας. Για να κανονίσετε την επιστροφή χρημάτων σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310666924 ή να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο  info@castoranatomic.gr.

Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει μέσω του τρόπου πληρωμής αντικαταβολής θα πρέπει το χρηματικό ποσό να επιστραφεί σε εσάς μέσω κατάθεσης του ποσού στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μας αποστείλετε στο info@castoranatomic.gr το IBAN, την τράπεζα στην οποία διατηρείτε λογαριασμό και το όνομά σας όπως αναγράφεται στο βιβλιάριό σας. Για μια ασφαλέστερη συναλλαγή καλό θα ήταν ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του λογαριασμού να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφεται στο δελτίο τιμολόγισης ή απόδειξης αγοράς.

Η επιχείρηση μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει το ακριβές ποσό της απόδειξης εντός 14 ημερών και όχι το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής

Διαδικασία επιστροφών

  • ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ μεταφορική: Επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ μεταφορική μπορείτε να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου σας από τη διεύθυνση που επιθυμείτε δωρεάν. Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφτείτε το κοντινότερο σε εσάς παράρτημα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ μεταφορικής και να στείλετε το πακέτο σε εμάς και πάλι εντελώς δωρεάν.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και να κανονίσετε την επιστροφή του πακέτου σε εμάς. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε ένα mail στο info@castoranatomic.grόπου το customer service μας θα σας εξυπηρετήσει καταλλήλως. Θα πρέπει στο e-mail που θα στείλετε να καταγράφετε όνομα, επώνυμο και αριθμό παραγγελίας για να μπορέσει να σας εντοπίσει το σύστημα.

Ακύρωση παραγγελίας: Σε περίπτωση που κάνατε κάποιο λάθος με το νούμερο του υποδήματος, την ποσότητα, το είδος του παπουτσιού ή αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας και την έχετε καταχωρήσει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά μπορείτε να την ακυρώσετε. Η ακύρωση θεωρείται έγγυρη εάν και μόνο δεν έχει σταλεί το προϊόν στη συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει καταχωρηθεί θα πρέπει να το παραλάβετε το ή τα ζευγάρια υποδημάτων σας και μετά να προβείτε στην πολιτική επιστροφής χρημάτων για να δείτε πώς μπορείτε είτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω είτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο.