Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρία CASTOR ANATOMIC ιδρύθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την κατασκευή των πιο άνετων, ποιοτικών και ανθεκτικών, στο χρόνο, χειροποίητων παντοφλών και σανδαλιών.

Από τότε μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, την πολύχρονη εμπειρία και την άριστη τεχνογνωσία του προσωπικού της, η CASTOR ANATOMIC παρουσίασε σημαντικά βήματα εξέλιξης, διεισδύοντας παράλληλα στο μοντέρνο κόσμο της μόδας, με τις ανατομικές, πολύχρωμες και πρωτότυπες συλλογές της.

Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα με τρόπο, ώστε να χαρίζουν την αίσθηση της ελευθερίας, της άνεσης και της σταθερότητας σε κάθε βήμα και απευθύνονται στον άντρα και στη γυναίκα, καλύπτοντας όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Αγαπητοί μας πελάτες,

 

Τώρα μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα μας απευθείας στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ειδική συσκευασία δώρου Castor Anatomic.

 

Απλά κάντε τη παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα στο 2310 666924 ή από το eshop κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στο κάτω μέρος θα βρείτε 2 πεδία:

  1. το πεδίο «Επιθυμώ συσκευασία δώρου» και
  2. το πεδίο «Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση»

τα επιλέγετε και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία του παραλήπτη. Και εμείς θα προχωρήσουμε στη κατασκευή και αποστολή του δώρου σε 6 εργάσιμες μέρες.