Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την παραγγελία σας :

 

1) Αντικαταβολή 

Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

 

2) Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας γίνεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Τα ευαίσθητα  δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (αριθμός πιστωτικής, αριθμός CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξης) δεν αποθηκεύονται στο διακομιστή μας.

Για να πληρώσετε με κάρτα θα πρέπει απλά να επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αφού πατήσετε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» θα μεταβείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

3) PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας PayPal, ισχύει επιπλέον χρέωση 3€.

 

4) Κατάθεση στη τράπεζα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το τελικό ποσό στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση που επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό με email στο eorders@castoranatomic.gr. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Παραγγελίες με κατάθεση σε λογαριασμό που δεν εξοφλούνται εντός 5 ημερών από την καταχώρηση τους, αποδεσμεύονται αυτόματα. 

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού. 5264096527140

ΙΒΑΝ: GR 50 0172 2640 0052 6409 6527 140

Δικαιούχος : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ